TJING_CMYK copy3

Våra tjänster

Vissa kallar det ”enkla tjänster” och för det som vi jobbar med krävs inte fyra år på Handelshögskolan. Det som däremot krävs är en stark vilja, kämpaglöd, lagsammanhållning och hårt arbete. Precis som i vilket idrottslag som helst. Vi brinner för att lösa de uppgifter som ni inte vill, orkar eller hinner. Det är vår spetskompetens.  

Logistik

Vi har transportbilar, kylbilar, chaufförer och ett brett kunnande inom logistik. Vi utför idag arbete dagligen åt bland andra Rossinggruppen och Wohlins Fryshus.

Städ och fix

Vi utför många uppdrag inom städ och inventering, bland annat för ICA Maxi. Vi kan hjälpa till med allt från städ och service till underhåll och inventeringar. Genom oss kan du utnyttja ROT- och RUT-möjligheter.
 
Läs mer om skattereduktionsregler

Bemanning

Vi bemannar olika service, pack- och logistikuppdrag åt bland andra Wohlins Fryshus och Stena. Vi är mer kostnadseffektiva än de traditionella bemanningsbolagen och vi bygger vårt engagemang på långsiktiga relationer.

Facility management

Enklare renoveringar, fix, gräsklippning, snöskottning, städning etc. Vi kan facility management och har egna bilar, verktyg och traktorer för gräsklippning och snöskottning.